Elektronisk dør- og vindussikring

Lenge siden du åpnet bilen med nøkkel? Si farvel til nøkkelen hjemme også!

Har du nøkkelskap i gangen? Nøkkelknippe i lommen? Ekstra nøkkel gjemt under en stein i busken eller hos naboen? Eller enda verre; kan en nøkkel ha havnet i uvedkommendes hender, kanskje fordi noen har mistet den – eller fordi du glemte å bytte lås etter forrige beboer.

Tiden er inne for å gi nøkkelen fri. Yale har en lang historie som oppfinner og leverandør av nøkkelbaserte låser. Nå konsentrerer de innsatsen rundt elektroniske løsninger, som gjør boligen din tryggere og som gjør hverdagen enklere for hele familien.

Alt som kan åpnes og lukkes i boligen din – det være seg dører eller vinduer – kan du nå sikre med elektroniske tastelåser. Du kan til og med montere en Digital Dørkikkert i døren, og se bilder av de som har ringt på når du kommer hjem!

Yale Doorman - praktisk og sikkert

 

Elektronisk lås

Yale Doorman er en elektronisk lås, som forenkler hverdagen på en rekke måter. Du velger selv hvordan du vil låse opp - ved å taste den forhåndsvalgte koden, holde en kodebrikke inntil låsen eller benytte fjernkontrollen.

Aldri mer nøkler under dørmatten eller nøkler som mistes – og et viktig poeng til: Du slipper usikkerheten ved at det kan finnes nøkler der ute i hendene på uvedkommende. Med andre ord behøver du ikke lenger bytte lås når du bytter bolig – noe som ellers er å anbefale.

Håndverker eller vaskehjelp på besøk?

Håndverkeren kommer “mellom ti og to”. Kjenner du deg igjen? Det betyr lett timer med ufrivillig fravær fra jobben. Med Yale Doorman løser du slike situasjoner enkelt. Du legger inn en midlertidig kode, som håndverkeren eller vaskehjelpen kan benytte. Denne koden blir automatisk slettet etter ett døgn, og sikkerheten er gjenopprettet.

Last ned brosjyre  Finn ditt sikkerhetssenter  Ring 08877

App

Med app kan du fjernåpne låsen med  i din smarttelefon fra hvor du enn måtte være. Praktisk for eksempel når du venter besøk, men blir forsinket.

Kode

Du kan åpne din Yale Doorman på flere måter. Dersom du for eksempel jobber i hagen eller er ute på en joggetur, har du kanskje ingen lommer. Da er det greit bare å kunne taste din fritt valgte, forhåndsprogrammerte kode når du skal inn.

Brikke

Dette er én av måtene du kan låse opp din Yale Doorman på. Du bare holder kodebrikken inntil låsen og den åpner for deg. Skulle du miste kodebrikken, er det enkelt å erstatte den med en ny brikke, foreta enkel omprogrammering av nøkkelbrikkene og på den måten gjenopprette sikkerheten.

Fjernkontroll

Yale Doorman kan du også åpne ved hjelp av en fjernkontroll. Tenk deg at du ser på en fotballkamp og TV’en står et stykke unna inngangsdøren. Det ringer på døren – du åpner for gjesten med fjernkontrollen, og får oppleve scoringen!

Norsk språk

Når du programmerer din selvvalgte kode, vil Yale Doorman gi deg taleinstruksjon på norsk, svensk, dansk eller engelsk.

Automatisk lås

Har du noen gang dratt på reise eller til hytta, og plutselig lurt på om du har husket å låse hjemme? Med Yale Doorman er dette ikke noe problem. Om ønskelig låser den seg automatisk etter 2 sekunder.

Alarm

Yale Doorman gir deg økt trygghet. Den har en innebygget alarm som varsler med et kraftig lydsignal ved innbruddsforsøk.

Dele kode

Av og til er det praktisk at andre kan komme inn, selv om det ikke er noen hjemme. Slik som vaskehjelpen, håndverkeren eller barnevakten – du kjenner deg sikkert igjen. Med Yale Doorman er problemet løst. Du lagrer enkelt en egen kode for den som skal inn. Koden slettes automatisk etter 24 timer, slik at du har kontroll over hvem som kommer og går i ditt hjem.

Egenskaper

 • Spesielt utviklet for skandinavisk klima. Motstandsdyktig mot kulde, varme, snø, regn.
 • IP-rangert til IP55.
 • Temperatur: Innside 0° til +50° og utside fra - ­25° til +70°.
 • Branntestet EI30.
 • Passer de fleste inngangsdører i Skandinavia. Dørtykkelse 40-88mm.
 • Benytter 4 AA batterier. Hvis batteriene går tomme, kan du holde et 9V batteri mot en kontakt på utsiden.
 • Taleinstruksjon for installasjon og drift på norsk, svensk, dansk og engelsk.

Bruksområde

 • Beregnet på ytterdører i hus og leiligheter.
 • Enkel åpning med nøkkelbrikke, kode eller fjernkontroll.
 • Låses enkelt ved å trykke på en knapp.
 • Automatisk låsing gir også høyere sikkerhet når du er hjemme.
 • Legg igjen en midlertidig kode.
 • Nøkkelbrikken kan registreres på alle dører for å forenkle adgang. Maks 6 dører.
 • Døralarm 80dB.
 • Enkelt å registre elektroniske nøkler.
 • Enkel installasjon.

Funksjoner

 • Nøkkelbrikke basert på RFID. 6-sifret kode.
 • Maks antall nøkkelbrikker pr. lås er 10 stk.
 • Maks antall fjernkontroller pr. lås er 5 stk.
 • Sensorer i låsen sikrer optimal funksjonalitet og informasjon til brukeren.
 • Bortesikringsfunksjon som forhindrer at noen kan åpne fra innsiden uten den elektroniske nøkkelen, når du har låst døren fra utsiden.
 • Kan åpnes fra innsiden uten strøm. Mekanisk overstyring fra innside ved rømning.

 

Yale Balcony

Balkongdøren er tyvenes favoritt. Slik tar du motet fra dem.

Lås balkongdøren med kodelås!

Store glassflater gir tyvene fristende innsyn til godsakene. Og selv om de frykter lyden av glass som knuser, er balkongdøren et sted der de vanligvis får “arbeidsro”.

Yale Balcony er en elektronisk kodelås, spesielt beregnet på balkongdører. For komme inn taster du en 6-sifret kode, som du har selv har valgt og enkelt lagt inn. 

Gårsdagens balkongdør har enten hatt en vrider på innsiden eller en nøkkel, som oftest har stått i låsen. Det har vært enkelt for tyven å slå et lite hull ved dørhåndtaket, vippe opp “låsen” på innsiden eller vri om nøkkelen og spasere inn uten lage mye støy. Og enda verre; det har vært enkelt å bære ut tyvegodset gjennom en vidåpen dør.

Med Yale Balcony må tyven streve med knust, skarpt glass både ved inn- og utgang. Bare synet av din elektroniske balkongdørlås vil sannsynligvis stoppe innbruddsforsøket.

Enklere hverdag for hele familien

Elektronisk balkongdørlås er en effektiv løsning, ikke bare med tanke på ubudne gjester. Den gjør det enkelt for hele familien å komme og gå – og ikke minst – boligen får økt sikkerhet.

Monter den selv på en-to-tre!

Det kan høres komplisert ut å montere en elektronisk lås på egenhånd, men det er faktisk svært enkelt. Se instruksjonsfilm her!

Yale Balcony – en rimelig sikkerhetsløsning

Elektronisk balkongdørlås blir stadig mer vanlig rundt omkring i norske hjem.
Ring 08877 og snakk med din lokale låsesmed.

Si farvel til nøklene – overalt i boligen.

Det er liten tvil om hvilken vei utviklingen går: Som det meste av andre funksjoner i samfunnet, blir også låsene digitalisert. Nå kan du enkelt kvitte deg med nøklene til det som er av låser i boligen.

Yale Window

Sikre vinduene med elektronisk kodelås.

Det er godt å vite at barnet ditt ikke klarer å åpne vinduet. Selv om du alltid er på vakt, skal det ikke mange sekundene til for den lille håpefulle å åpne vinduet til en spennende verden som må utforskes. Monterer du Yale Window elektronisk vinduslås med kodetastatur, er du helt sikker. Samtidig gjør du det vanskeligere for tyven – både å komme seg inn, og etterpå ut med tyvegodset. Du får tak i den ved å ringe 08877.

Kontakt meg om dette

Du kan når som helst endre dine preferanser for kommunikasjon. Mer info i vår personvernerklæring.

Du kan også ringe oss på 08877, eller finn ditt nærmeste TrioVing Sikkerhetssenter her ›