Om oss

Telefonnummeret 08877 setter deg i kontakt med ditt lokale TrioVing Sikkerhetssenter, uansett hvor i landet du bor. Låsesmeden er der for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg uansett hvilke behov du har når det gjelder sikkerhet og trygghet i ditt hjem. 

Det er nesten som numrene til de tre nødetatene – trenger du hjelp, akutt eller du planlegger en forbedring av sikkerheten hjemme: nummeret er 08877.

Kanskje har du flyttet inn i ny bolig, og trenger å bytte låsene? Det anbefaler vi i så fall; man vet aldri hvor mange nøkler som er i omløp fra tidligere familier. Eller kanskje du har behov for å oppgradere avlåsingen. 

Visste du at låser slites? Dessuten foregår det en stadig utvikling på dette området. Kanskje du ønsker å si farvel til nøkler, og går for elektroniske låser?

TrioVing Sikkerhetssenter for bedrifter

Telefonnummeret 08877 setter deg i kontakt med en av de lokale låsesmedene som er et TrioVing Sikkerhetssenter, uansett hvor i landet bedriften din ligger. Kanskje du ønsker å gå bort fra nøkler, som kan utgjøre en sikkerhetsrisiko og som ofte er ressurskrevende å administrere?

Låsesmeden kan hjelpe deg med å kartlegge svakhetspunkter i sikkerheten. En gjennomgang av bedriftens behov sammenstilt med hvilke muligheter som finnes i dag gjennom nye, elektroniske løsninger kan være en lønnsom øvelse. Disse lar seg i stor grad kombinere med tradisjonell avlåsningsteknikk, og byr på løsninger som møter dagens sikkerhetsutfordringer.

Din låsesmed er der for å svare på dine spørsmål og hjelpe deg uansett hvilke behov du har når det gjelder sikkerhet og trygghet i din bedrift. Nummeret er 08877.